Geïnteresseerd?

neem dan contact op

Over Zennith

informatie over uw partner
Contact & info

Neem contact op

Bezoekadres (afspraak)

Horatiuslaan 4
6135 HW Sittard
Nederland

Contactgegevens

+31 6 11 388 957
info@zennith.nl

Zennith

Over Zennith

Wat is Zennith, waarom deze naam en wat is de achterliggende betekenis van het logo?

Wat is Zennith

Zennith is een organisatie- en adviesbureau in de ICT sector, opgericht door Robin Schrijnemeeckers.

Zennith levert hoogwaardige adviesdiensten en realiseert projecten boven verwachting en binnen budget. Dankzij kennis van verschillende branches wordt het beste van alle werelden gecombineerd voor de klant. Alles draait uiteindelijk om één ding: het in stand houden van duurzame klantrelaties.

Zennith onderscheidt zich door visie en beleid te vertalen naar realisatie. Bij elke dienst wordt gestuurd op haalbaarheid en “simplicity” waardoor de klant ook echt geholpen wordt.

Samen met Zennith

Dankzij de jarenlange consultancy carrière van Robin beschikt Zennith over een groot netwerk aan vakspecialisten. Ook zijn er langlopende samenwerkingsverbanden ontstaan met partners en consultancybureaus. Door samen te werken ontstaat er een enorme meerwaarde voor de klant op het gebied van kennis, kunde en ervaring met de persoonlijke benadering van Zennith.

De naam

De naam Zennith is ontstaan vanuit twee gedachten:

  1. Zenit betekent vrij vertaald: Hoogste punt, het toppunt van een berg.
  2. ZennIT bestaat enerzijds uit het woord Zenn, dat rust en overzicht brengt in de hectiek. Anderzijds staat de afkorting IT voor het vakgebied van Zennith.

Het logo

Het ontwerp moet de visie én naam van Zennith uitbeelden. Het logo bestaat uit twee bergtoppen van gelijke hoogte. De ene top vertegenwoordigt de geleverde prestaties door Zennith en de andere top is gelijk aan de behaalde doelstelling van de klant.

Zennith ontzorgt de klant en neemt deze mee op de avontuurlijke weg naar boven. De wegen zijn bochtig, want de praktijk is weerbarstig. Dankzij de flexibele werkwijze vindt Zennith altijd een manier om samen met de klant op tijd én binnen het budget de top te bereiken.

Bel zennith

+31 6 11 388 957

Mail zennith

info@zennith.nl